10 Μαΐ 2013

Όλα όσα χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι κάτω από 18 ευρώ


Για κάποιες κάποια προϊόντα έχουν τέτοιο budget που γίνονται... ακατάλληλα! Γι' αυτό και εντοπίσαμε εκείνα που είναι κατάλληλα... κάτω των 18! Και φυσικά μιλάμε για ευρώ και εννοείται ότι τεστάραμε πριν προτείνουμε. Και σε αυτό το ρεπορτάζ αγοράς θα βρεις προϊόντα για κάθε σημείο, από βερνίκι μέχρι scrub και σκιές, για να ανανεώσεις (γιατί όχι;) όλο το νεσεσέρ σου για καλοκαίρι χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία! 

1. Βερνίκι νυχιών από την συλλογή Forbidden Fruits της Avon, €9.90 Το βερνίκι είναι ίσως το πιο οικονομικό προϊόν με το οποίο μπορείς να κάνεις fashion statement! Γι' αυτό και αξίζει να επενδύσεις σε περισσότερες από μια αποχρώσεις. Μάλιστα, τα Nailwear της Avon διαρκούν μέχρι και 12 ημέρες (υπό Κ.Σ. που σημαίνει κανονικές συνθήκες και όχι με το να πλένεις πιάτα συνεχώς!!!) οπότε κάνεις ακόμη περισσότερη οικονομία.

2. Body scrub cherry Tommy G, €10.68
Έρχεται η εποχή που ένα μεγάλο σημείο της επιδερμίδας μας θα είναι εκτεθειμένο σε κοινή θέα. Που σημαίνει ότι η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι φροντισμένη! Μια με δύο φορές την εβδομάδα κάνε scrub. Πέρα από την υπέροχη μυρωδιά κεράσι που έχει αυτό το Tommy G, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και βαθιά ενυδατωμένη. Επέμεινε σε σημεία που εμφανίζουν σκληρύνσεις, όπως αγκώνες, γόνατα και πέλματα.

3. 24ωρη ενυδατική κρέμα ημέρας και ματιών Johnson's Daily Essentials, €6.97 Ένα ακόμη πολυχρηστικό προϊόν αφού μπορεί να φορεθεί και σαν κρέμα προσώπου και σαν κρέμα ματιών. Επιπλέον, έχει δείκτη προστασίας 15 που σημαίνει ότι σου εξασφαλίζει και μια βασική αντηλιακή προστασία και λειτουργεί σαν βάση πριν το make up. Αν η επιδερμίδα σου δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες, όπως ακμή ή ρυτίδες, αυτή η κρέμα θα σε αφήσει ικανοποιημένη.

4. Ρουζ και σκιά Cabana Boy The Balm, €17.00 Με μια αγορά αποκτάς δύο προϊόντα, αφού το συγκεκριμένο χρησιμοποιείται και σαν σκιά αλλά και σαν ρουζ! Επιπλέον, έχει τέλειο packaging που σου φτιάχνει την διάθεση (εκτός από την εμφάνιση!) όπως κάθε προϊόν The Balm

5. Πολύ λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου με γιαούρτι Korres, €15.90 Αν σε έχουμε εκπαιδεύσει σωστά σε αυτή εδώ την στήλη, θα έχεις σίγουρα βιαστεί να πάρεις μια αντηλιακή προσώπου. Αν όχι, ΠΡΕΠΕΙ (και είναι κι αυτές οι τρεις δικές μου πανάδες που θα με κάνουν να στο θυμίζω ξανά και ξανά!). Βεβαίως, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς αποφεύγετε την αντηλιακή γιατί σας κάθεται βαριά στο πρόσωπο. Με αυτή την Korres δεν θα έχετε πια καμία δικαιολογία!

6. Μάσκαρα Rocket Volum' Express από την Maybelline New York, €13.95 Είναι το τελευταίο λανσάρισμα της Maybelline New York και δεν σου υπόσχεται απλώς πλούσιο όγκο αλλά στον εξασφαλίζει κιόλας! Επιπλέον, το ειδικό βουρτσάκι του από gel δεν δημιουργεί κόμπους στις βλεφαρίδες.

7. Κραγιόν Color Sensational Vivid no 902 Maybelline New York, €12.40 Τα έντονα χρώματα στα χείλη και τα ματ κραγιόν είναι must αυτό το καλοκαίρι. Και, φυσικά, μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου έντονο χρώμα χωρίς να κάνεις πολλά έξοδα. Το συγκεκριμένο, μάλιστα, περιέχει και εκχύλισμα μελιού ώστε να απλώνεται ομοιόμορφα στα χείλη ενυδατώνοντάς τα παράλληλα.

8. Παλέτα με οκτώ σκιές It- Palette από τα Sephora, €12.90 Η παλέτα ματιών It-palette περιέχει 8 σκιές ματιών για να τις συνδυάσουμε και να δημιουργήσουμε πολλά λουκ, με 4 σκιές σε φυσικές αποχρώσεις και 4 top coat ματιών σε αστραφτερές αποχρώσεις για να απλώσουμε από πάνω. Οι 4 σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά για να χαρίσουν λάμψη στο βλέμμα ή ως βάση κάτω από τα top coat. Τα 4 αστραφτερά top coat προσθέτουν λάμψη και γυαλάδα για ακόμη περισσότερο φως στο βλέμμα. Και ναι, αυτή η τιμή που βλέπεις είναι σωστή!

9. Ξηρό λάδι σώματος με glitter Honey Bronze της The Body Shop, €15.00 Είναι το must προϊόν που θα αναδείξει την μαυρισμένη σου επιδερμίδα (ή έστω αυτή που θα αποκτήσεις πολύ σύντομα) και θα σε κάνει να δείχνεις sexy. Μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή γιατί κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου.

10. Longwear Foundation Tommy G, €12.99 Το καλοκαίρι οι ανεβασμένες θερμοκρασίες κάνουν το μακιγιάζ μας να αλλοιώνεται πολύ ευκολότερα. Γι' αυτό και αν είσαι από εκείνες που φοράνε make up όλο τον χρόνο φρόντισε να επενδύσεις σε ένα που έχει μεγάλη διάρκεια, δηλαδή αυτό το Tommy G. Bonus: έχει και προστασία από τις ακτίνες UV και πολλές αποχρώσεις για να βρεις αυτό ακριβώς που ταιριάζει στον δικό σου τόνο!




ΠΗΓΗ TLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου