20 Μαΐ 2013

Ξέρατε Ότι:


Η πιο συνηθισμένη κρυψώνα για πολύτιμα αντικείμενα είναι το συρτάρι με τις κάλτσες;

Παρόλο που είναι μάλλον το πρώτο μέρος που θα ψάξουν οι κλέφτες, το συρτάρι τε τις κάλτσες είναι, σύμφωνα με στατιστικές, το πιο συνηθισμένο μέρος που κρύβουν οι άνθρωποι τα πολύτιμα αντικείμενα τους.

Δεν έχει νόημα να προτείνουμε εμείς καλύτερες ιδέες, εκτός και αν οι κλέφτες υποσχεθούν να μην διαβάσουν παρακάτω. Αν ήταν προτεινόμενο να κρύβουμε διαμάντια ανάμεσα στα χαλίκια που βρίσκονται στη γυάλα με τα χρυσόψαρα, τότε οι κλέφτες μάλλον θα άρχιζαν να τις αδειάζουν και αυτές.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η καλύτερη κρυψώνα είναι τα ψεύτικα κουτάκια αναψυκτικών που υπάρχουν στην αγορά, μέσα στα οποία μπορεί κανείς να τοποθετήσει δέσμες χαρτονομισμάτων ή οτιδήποτε άλλο, με την ελπίδα πάντα ότι ο κλέφτης δεν θα είναι διψασμένος. Ή σε περίπτωση που έχετε έναν μεγάλο σκύλο για να φυλάει τα διαβατήριά σας, σιγουρευτείτε πρώτα ότι το χόμπι του δεν είναι να μασάει τις σελίδες.

Στο τέλος υπάρχουν μάλλον μόνο δυο άκρα τα οποία αξίζει να εξετάσει κανείς: το ένα είναι να προμηθευτεί ένα καλό χρηματοκιβώτιο, και το άλλο είναι να μην αφήσει στο σπίτι κάτι που πιθανώς να θέλουν οι κλέφτες.

Πηγή: telegraph.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου