27 Μαΐ 2013

Χανιά: Γυναίκα επιτέθηκε με μπαλτά σε εφοριακούς

Η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού και έβγαλε από την τσάντα της ένα μπαλτά - Η επίθεση έγινε στον 10ο όροφο του κτιρίου που βλέπετε...

Χανιά — Αναστάτωση επικρατεί στην εφορία Χανίων, καθώς λίγο πριν τις 10.00, μια γυναίκα προσπάθησε να επιτεθεί σε υπαλλήλους με έναν μπαλντά! Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης έχασε την υπομονή της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έβγαλε τον μπαλτά που είχε μαζί της και προσπάθησε να χτυπήσει τους εφοριακούς που βρίσκονταν απέναντί της.
Το «θερμό» επεισόδιο συνέβη στην υπηρεσία όπου εργάζεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Δυτικής Κρήτης Μιχάλης Δασκαλάκης, το γραφείο του οποίου χτυπούσε με τον μπαλτά η γυναίκα- εισβολέας. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσήγαγαν τη γυναίκα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επικαλέστηκε προσωπικά προβλήματα, φώναζε πως έχει άρρωστο παιδί, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο το τι ακριβώς ζητούσε. Στην αστυνομία κλήθηκαν υπάλληλοι της ΔΟΥ για κατάθεση, ενώ σε βάρος της αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

NewsIt.gr