2 Μαΐ 2013

Με τα μάτια ενός άντρα



"Όλες το παίζουν ανεξάρτητες", δεν υπάρχουν πλέον γυναίκες για σπίτι.

Από δω θα ξεκινήσω το κείμενο μου. Από δω, γιατί ένιωσα να βράζει το αίμα μου όταν το άκουσα από φίλο σε μια συζήτηση περί γυναικών σήμερα! Δεν μίλησα, ακούμπησα πίσω στην καρέκλα μου και έμεινα να παρακολουθώ την συζήτηση. Ακούστηκαν πολλές απόψεις από όλους, 6 τον αριθμό τα άτομα τις παρέας.
Κάποιες από αυτές ήταν:

Ότι οι γυναίκες είναι κακομαθημένες κι έχουν απαιτήσεις, που είναι δύσκολο να τις ικανοποιήσει ένας άντρας που προσπαθεί να χτίσει καριέρα!! (Τα σχόλια μετά !) Ότι οι γυναίκες το παίζουν ανεξάρτητες, αλλά στο βάθος το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι ένα καλό.... κρεβάτι. Και πως τελικά αυτό πρέπει να έχουν μόνο, γιατί κι αυτές με την πρώτη ευκαιρία θα ξανακοιτάξουν....(είπαμε τα σχόλια μετά!) Θέλω να μοιραστούμε τις απόψεις μας - πάνω σε αυτό το θέμα - αλλά θα σας δώσω πρώτη εγώ την δική μου... Ναι οk ..., θα συμφωνήσω ότι δεν είμαστε όλες καλές, ούτε όμως και όλες κακές! Ο καθένας από αυτούς εξέφραζε την άποψη του η όποια έβγαινε μέσα από το κύκλο γυναικών που είχε γνωρίσει ή συναναστρεφόταν.

Εγώ θα ξεκινήσω από παλιά, κάπου εκεί που όλοι έλεγαν «Αμάν, αυτή ήταν γυναίκα! Ρε γνώρισα μια κοπελιά χτες που ήταν ανεξάρτητη, ούτε να φοβάται να την πάω σπίτι της, ούτε να περιμένει να πληρώσω εγώ. Άσε που έχει δική της δουλεία και η γυναίκα είναι αντράκι τα βγάζει πέρα μόνη της! Δεν είναι από αυτές που πρέπει να τις αρραβωνιαστείς για να δεις λίγο μπούτι και μετά να τις συντηρείς». Τα παλιά μυαλά των γυναικών, που δεν έμοιαζαν με τις ξένες ή με κάποιες από τις λίγες Ελληνίδες του τότε (αν δεν κάνω λάθος μιλάμε κάπου εκεί στην δεκαετία ’80 με ‘90) ! Αυτά και αλλά πολλά υπήρχαν στο μυαλό του άντρα με το θέμα γυναίκα. Τότε λοιπόν πιστεύω ότι η γυναίκα "τα πήρε" κι άλλαξε στυλ...(’90 - 2000 ) Άρχισε λοιπόν η γυναίκα να προσπαθεί ν’ αποδείξει στον άντρα, ότι μπορεί κι αυτή να πληρώνει όταν βγαίνουν, μπορεί κι αυτή να θέλει μόνο σεξ και όχι σχέση, μπορεί κι αυτή να έχει καριέρα και σπίτι, μπορεί να έχει αυτοκίνητο και να περνά να παίρνει αυτή το αγόρι της από το σπίτι!

Σήμερα λοιπόν, οι άντρες αναρωτιούνται που θα βρουν γυναίκα για σπίτι! Εδώ είμαστε ! Υπάρχουν γυναίκες πλέον όπως τις θέλει ο καθένας!
Ο άντρας πρέπει να επιλέξει "πού" και "πώς" θα βρει την κατάλληλη για την οικογένεια που ονειρεύεται και φυσικά πρέπει να την ψάξει ! Να είναι ανεξάρτητη και όχι το βάρος που ήταν πριν στην ζωή του άντρα! Στην τωρινή δεκαετία κυριαρχεί ο φόβος και η γκρίνια, ότι όλες το παίζουν ανεξάρτητες ή όλες θα σου την κάνουν με την πρώτη ευκαιρία, μόνο την τσέπη κοιτούν πλέον ...κτλ!
Είπαμε η γυναίκα είναι ανεξάρτητη, θέλει όμως ακόμη τον βασιλιά της ζωής της! Ονειρεύεται όπως και παλιά μια όμορφη οικογένεια κι ένα τρυφερό, ρομαντικό, δυναμικό άντρα σύντροφο! Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνούν ποτέ είναι ότι οι γυναίκες δεν ψάχνονται αν αυτός που έχουν δίπλα τους τις γεμίζει, τις ολοκληρώνει! Δεν φταίνε λοιπόν μόνο οι γυναίκες για το ότι δεν μπορούν πλέον να κρατηθούν οι σχέσεις ή οι γάμοι &, αλλά φταίει και το ότι ποτέ δεν καθόμαστε τα δυο μέρη να βρούμε την χρυσή τομή και να ψάξουμε αυτό που πραγματικά μας γεμίζει!
Ας αποφασίσουν επιτέλους - και το αντίθετο φύλο - πως πρέπει να είναι η γυναίκα που θέλουν τελικά! 

ΠΗΓΗ fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου