28 Μαΐ 2013

Αυτή την εβδομάδα η έκθεση ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shops expo 2013

Με μεγάλο ενδιαφέρον για τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και για το κοινό αναμένεται η διεξαγωγή της 3ης έκθεσης ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shops expo που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και το Σάββατο 1η Ιουνίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι εκθέτες της διοργάνωσης έχουν προετοιμάσει την παρουσία τους και θα εκθέσουν τα καλύτερα προϊόντα τους και τις καλύτερες προσφορές ώστε να δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει τις ηλεκτρονικές αγορές και να τις εμπιστευθεί γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα.

Στην διοργάνωση θα παρουσιαστούν ηλεκτρονικά καταστήματα με προϊόντα όπως: ηλεκτρονικά είδη, μουσικά όργανα, προϊόντα διατροφής, εργαλεία, προϊόντα για μέλλουσες μαμάδες, μόδα, εκδόσεις, παιχνίδια, ηλεκτρικά είδη, κ.α.

Εκθέτες είναι οι: new cult, play247.gr, stosfiri-shop.gr, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ViewSoft, Burlington Books, Fashion e-Shop, oliveshop.com, tool-mania.gr, ThinkOpen, emporakos.gr, Welovebooks, 123baby.gr, ebooks.gr, brik by brik, i-insure.eu, BON STUDIO A.E.B.E., eshopelectric.gr, isol.gr, budhasflower, greca, κ.α.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των δυο πιο σημαντικών φορέων για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, του: ELTRUN (The E-Business Research Center-Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν) και του GR.EC.A. (Greek eCommerce Association) - ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου).

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 00:90 π.μ. έως 21:00 μ.μ και τις τρεις ημέρες και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.e-shopsexpo.verticom.gr, επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr
Πηγή: Greek Apple News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου