16 Μαΐ 2013

Ποιο ombre ταιριάζει στις ελληνίδες; Tips από το κομμωτήριο Odisseas στο Ρέθυμνο με τη βαφή ΙΝΟΑ

Ο διαγωνισμός της INOA Ombres Nature Star έφτασε στο τέλος του! Οι συμμετοχές ήταν πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες! Ο Οδυσσέας Γαρτζολάκης, hair stylist και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Odisseas (Ηγ. Γαβριήλ 18 Ρέθυμνο, Τηλ. 2831028474) ήταν ο νικητής της τέταρτης εβδομάδας χάρη σε ένα πολύ σοφιστικέ ombre σε μακρύ καρέ το οποίο δημιούργησε. Ο hair stylist ήρθε στο studio του TLIFE, δημιούργησε για εμάς υπέροχα χτενίσματα (θα τα δεις πολύ σύντομα στην στήλη του How To και μας αποκάλυψε επαγγελματικά tips και μυστικά για το τέλειο ombre. Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις ποιο ombre σου ταιριάζει;
Κομμωτήριο Odisseas στο Ρέθυμνο: ο νικητής της τέταρτης εβδομάδας!
Πώς ενημερωθήκατε για τον διαγωνισμό της INOA και αποφασίσατε να δηλώσετε συμμετοχή; Συνεργάζομαι στενά με την LOreal Professionnel και η INOA είναι η βαφή που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ στο κομμωτήριό μου. Είχα ενημερωθεί και παλιότερα για τους διαγωνισμούς της INOA και ενδιαφερόμουν να συμμετάσχω κι εγώ. Έτσι έγινε λοιπόν! 

Πείτε μας για το ombre look το οποίο δημιουργήσατε και με το οποίο κερδίσατε. Όλο το concept για το total look, από το κούρεμα, το χτένισμα και την βαφή έγιναν από δική μου έμπνευση και δημιουργία. 'Ηθελα να αποδώσω μια φυσικότητα που ταιριάζει με την τάση της εποχής. Να δείξω στην γυναίκα ότι φέτος έχουμε "εύκολα" μαλλιά. Όπου εύκολο, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει και μόνη της. Μόνο στο κομμωτήριο μπορεί να έχει αυτό το αποτέλεσμα στα μαλλιά. Το κούρεμα έχει ένα σοφιστικέ στιλ με έντονη φράντζα που δηλώνει γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Όσο για το χρώμα, είναι φυσικό και ανοίγει από την ρίζα προς τις άκρες, σαν φυσικό ξάνοιγμα από τον ήλιο. Όλη η παλέτα είναι σε καφέ (μόκα) αποχρώσεις, που είναι και η πρόταση της collection INOA για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013. Στα εσωτερικά σημεία που δεν θα άνοιγαν φυσικά από τον ήλιο, έχω κάνει εσωτερικές διαφάνειες.

Μήκη και ombre. Ποιο μήκος πιστεύετε ότι αναδεικνύει περισσότερο το ombre look;
Φέτος, έχουμε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και κοντά ombre αλλά με έντονες φράντζες. Προσωπικά, το ombre μου αρέσει σε όλα τα μήκη καθώς πρόκειται για μια τεχνική που έχει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και κολακεύει κάθε γυναίκα! Η LOreal Professionnel παρουσιάζει την collection της ΙΝΟΑ, Ombres Nature, σε όλα τα μήκη που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες!

Με ποια κριτήρια ένας κομμωτής επιλέγει το ombre που μας ταιριάζει;
Το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι το χρώμα της επιδερμίδας και το χρώμα των ματιών. Από αυτό καθορίζουμε αν η τεχνική μας ombre θα κινηθεί σε φυσικούς ή σε χάλκινους τόνους. Άρα αυτό που προέχει για το ombre αλλά και για το χρώμα γενικότερα, είναι το χρώμα της επιδερμίδας, της πραγματικής, χωρίς make up και το χρώμα των ματιών (ζεστή ή ψυχρή απόχρωση).

Και ποιο ombre ταιριάζει στις περισσότερες ελληνίδες;
Η collection της ΙΝΟΑ για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013, Ombres Nature ταιριάζει απόλυτα στην Ελληνίδα! Κινείται στα λεγόμενα μεταλλικά χρώματα που δεν είναι, όμως, ψυχρά και είναι ιδανικά για τις μεσογειακές γυναίκες. Βγάζουν ένα φυσικό και νεανικό look στη γυναίκα και την κάνουν να ξεχωρίζει! Και βέβαια χρησιμοποιώ ΙΝΟΑ γιατί εκτός από το υπέροχο χρωματικό αποτέλεσμα, είναι χωρίς αμμωνία, άοσμη και δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Γιατί να επιλέξει μια γυναίκα το κομμωτήριό Odisseas; Αγαπάω την δουλειά μου και τις γυναίκες. Για μένα η κομμωτική είναι ζωή! Είναι ένα όνειρο! Θέλω η γυναίκα που έρχεται στο κομμωτήριό μου να αισθανθεί ότι δεν έχει ρόλο και ηλικία, να ζήσει μια εμπειρία ομορφιάς και να φύγει πιο νέα και ανανεωμένη!

πηγή: www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου