3 Ιουν 2013

Ένα λεωφορείο που μπορείτε να οδηγήσετε Κάτω από...Όταν οδηγάτε σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να κολλήσεις πίσω από ένα τεράστιο  λεωφορείο φυσικου αερίου που καταβροχθίζουν.

Πάνω στην Κίνα, Shenzhen Huashi μέλλον της εταιρείας ''Εξοπλισμός Parking'' έχει καταλήξει σε μια λύση. Αντί να δαπανούμε εκατομμύρια για να διευρύνουν τους δρόμους, ανέπτυξαν ένα «3D Express Coach» που θα επιτρέπουν στα αυτοκίνητα λιγότερο από 6,6 πόδια (2 μέτρα) να ταξιδέψει κάτω.

Shenzhen Hashi προβλέπει ότι κάθε μία από τις καμπίνες των οχημάτων θα πραγματοποιήσει 1200-1400 επιβάτες σε έναν χρόνο, και θα μειώσει την κυκλοφορία έως και 30% σε πολυσύχναστες οδούς.

Όταν ολοκληρωθεί, τα αλληλοεπικαλυπτόμενα λεωφορεία θα τρέξει στο «ρελέ των τελών" της ηλεκτρικής ενέργειας και της ηλιακής ενέργειας. Ο δρόμος-αλληλοεπικαλυπτόμενα λεωφορεία θα χρησιμοποιήσει μόνο 860 τόνους καυσίμων ετησίως, το οποίο θα μπορούσε να μειώσει τις ετήσιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 2.640 τόνους.  
 
http://www.mymodernmet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου