28 Απρ 2013

Διακόσμηση σπιτιού με φωτογραφίες!

Διακόσμηση σπιτιού με φωτογραφίες!
 
Η διακόσμηση με φωτογραφίες, είναι κάτι που όλοι κάνουμε λίγο έως πολύ στα σπίτια μας. Θα δούμε όμως σήμερα, μοναδικές ιδέες που θα δώσουν άλλη ουσία στη διακόσμηση του χώρου μας. Μία εύκολη λύση και σχετικά συνηθισμένη, που είναι ιδανική για το διάδρομο και άλλους τοίχους οι οποίοι συνήθως μένουν ανεκμετάλλευτοι, είναι η επιλογή πολλών απλών κορνιζών μέσα στις οποίες θα βάλουμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες.


Για να πετύχετε ένα απολύτως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, επιλέξτε ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Το μυστικό εδώ, είναι μία νοητή οριζόντια γραμμή κατά μήκος του τοίχου, πάνω και κάτω από την οποία θα κρεμαστούν οι κορνίζες, δημιουργώντας έναν υποτυπώδη αντικατοπτρισμό. Μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα την βρείτε και πολύ εύκολη, είναι οι φωτογραφικοί κύβοι. Χάρτινους κύβους όλοι ξέρουμε να φτιάχνουμε υποθέτω. Πάνω στις 6 πλευρές του, κολλάμε τετράγωνες φωτογραφίες. Ανάλογα με τη διάθεση, γυρνάτε να φαίνονται οι φωτογραφίες που θέλετε. Μία πρακτική ιδέα είναι να χρησιμοποιηθούν και ως βιβλιοστάτες.

Διακόσμηση σπιτιού με φωτογραφίες!
Και έφτασε η ώρα για τις πιο ιδιαίτερες ιδέες. Υπάρχουν εκτυπωτικά καταστήματα που τυπώνουν σε ύφασμα. Φανταστείτε πόσο ωραίο θα είναι να τυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ένα μαξιλαράκι για το σαλόνι σας. Αν θέλετε, μπορείτε να πειραματιστείτε εκτυπώνοντας μόνοι σας φωτογραφίες σε σιδερότυπα (θα βρείτε τέτοια χαρτιά στα είδη γραφικής ύλης) τα οποία στη συνέχεια τα σιδερώνετε στο ύφασμα ακολουθώντας τις οδηγίες. Εδώ, καλό θα ήταν να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες δίνοντάς τους ένα ενιαίο χρώμα, που να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα του χώρου σας.

Διακόσμηση σπιτιού με φωτογραφίες!

Διακόσμηση σπιτιού με φωτογραφίες!
Πολλές στιγμές που θέλετε να θυμάστε, μπορούν να τυπωθούν και να κολληθούν σε χοντρό χαρτόνι. Στη συνέχεια, να τις ενώσετε με πολύ μικρούς μεντεσέδες και να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο ακορντεόν – στιγμών. Στο γραφείο σας, μπορείτε να έχετε πάντα τους αγαπημένους σας μαζί, όχι γεμίζοντας με κορνίζες, αλλά τοποθετώντας τις φωτογραφίες τους στα αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα το καπάκι από ένα κουτί. Τέλος, ένας απλός δίσκος σερβιρίσματος, μπορεί να μεταμορφωθεί, απλά κολλώντας στην επιφάνειά του μία αγαπημένη φωτογραφία. Για να προστατεύσετε τη φωτογραφία, καλό θα ήταν να κολλήσετε από πάνω μία διάφανη μεμβράνη. Καλές δημιουργίες!!!

Διακόσμηση σπιτιού με φωτογραφίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου