17 Απρ 2013

Για τους Νέους αγοραστές και ιδιοκτήτες Αυτοκινήτου..

Honda & Mitsubishi: 5 χρόνια εγγύηση

 3 χρόνια εργοστασιακή + 2 χρόνια επέκταση

''Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας της Honda και Mitsubishi Motors στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευση της να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, προσφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση, επέκταση της εγγύησης του αυτοκινήτου για επιπλέον δύο (2) χρόνια μετά τη λήξη της εργοστασιακής, μέσω του Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων/ Συνεργείων.
Το νέο πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» αφορά όλα τα καινούρια αυτοκίνητα Honda και Mitsubishi Motors που θα αγοραστούν από τις 15 Απριλίου 2013. Επίσης στο πρόγραμμα εντάσσονται και όλα τα αυτοκίνητα Honda & Mitsubishi Motors με ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας μετά τις 15 Απριλίου 2010. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής, ακολουθώντας το πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής συντήρησης, ανεξάρτητα από το αν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη ή όχι.
Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» και μέχρι του μέγιστου ορίου των 150.000 χλμ. (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο) καλύπτει τα:
  • Μηχανικά μέρη
  • Ηλεκτρικά μέρη
  • Ηλεκτρονικά μέρη''
Πηγή: Gocar