14 Μαΐ 2013

10 Glamour ιδέες διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα σας

Διαλέξτε ένα έντονο πολυτελές χρώμα για να δώσετε έμφαση. Τα φωτεινά χρώματα κάνουν πολύ ωραία αντίθεση με το ξύλο, ενώ τονίζουν τις περιοχές που θα επιλέξετε
Οι ρίγες δίνουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Ενώ τα γυάλινα διακοσμητικά δίνουν μια αίσθηση αίγλης στο υπνοδωμάτιό σας. Τολμήστε τα και δημιουργήστε μια ψευδαίσθηση στο χώρο.
Δημιουργήστε μια όμορφη,συγκρατημένη εμφάνιση με κομψά κεντημένα κλινοσκεπάσματα. Κρατώντας κατά τα άλλα ένα μίνιμαλ στυλ, θα εξασφαλίσετε μια ήρεμη και γαλήνια κρεβατοκάμαρα, για τα πιο γλυκά όνειρα.
Δημιουργήστε κομψό μινιμαλισμό. Κρατήστε τα χρώματα και τις λεπτομέρειες στο ελάχιστο και παίξτε με τα φώτα στο κομοδίνο. Αυτό το μαύρο και άσπρο κάλυμμα είναι ιδανικό για ένα ανδρικό δωμάτιο.
 Επιλέξτε μια σειρά από αρμονικές υφές τόσο στα μαξιλάρια όσο και στα καλύμματα. Εδώ το σκούρο τελείωμα σε συνδυασμό με τον λευκό ουρανό δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο
Προσθέστε ένα προσκέφαλο πίσω από το κρεβάτι και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο, ενώ παράλληλα συμπληρώστε κομψά κομοδίνα και τοποθετήστε πάνω Chic πορτατίφ.
Ένα μεγάλο συν στο floral Wallpaper. Επίσης αυτό το μεταλλικό κρεβάτι δίνει μεγάλο προβάδισμα στο δωμάτιo. Οι αντιθέσεις στα χρώματα και τα μεγάλα μαξιλάρια σταματούν να δίνουν την αίσθηση ενός υπερβολικά Girly δωματίου.
Το ουδέτερο δεν σημαίνει απαραίτητα και βαρετό. Αυτό το κρεβάτι γαλλικού τύπου είναι το τέλειο κεντρικό κομμάτι για αυτό το έξυπνα δομημένο δωμάτιο, που μαζί με τα country-style αξεσουάρ δημιουργούν το πιο ρομαντικό δωμάτιο!
Οι ασπρόμαυρες ρίγες ζεσταίνουν κάπως αυτό το μονόχρωμο δωμάτιο. Οι έντονες γραμμές οι δραματικοί τοίχοι και η Hotel-style συμμετρία μας κάνουν να αγαπάμε να ξυπνάμε σε αυτό το δωμάτιο!
Φέρτε Νεοϋορκέζικο αέρα στο υπνοδωμάτιο με το δροσερό καθαρό λινό. Αυτή η κρεβατοκάμαρα σοφίτα δείχνει μεγαλύτερη καθώς υπάρχουν χαμηλά έπιπλα και άπλετο φως.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου