17 Μαΐ 2013

60 ιδέες διακόσμησης με ύφασμα για τον κήπο σας


Εδώ σας έχω μερικούς τρόπους να εφαρμόσετε όμορφα υφάσματα στη βεράντα σας και να την κάνετε μοναδική!
Χρησιμοποιήστε κάποια κουρτίνα που δεν χρησιμοποιείτε πια. Πάρτε φωτεινά και πολύχρωμα υφάσματα για να δημιουργήσετε όμορφες πινελιές. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο χρωματιστά υφάσματα με κάποιο σχέδιο για να επισημάνετε το κλασικό στιλ.
Οι λευκές κουρτίνες θα δώσουν μια αίσθηση κομψότητας και έτσι θα νιώθετε ότι βρίσκεστε κάποιο πολυτελές θέρετρο. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού ή την ταράτσα με πολύχρωμες κουρτίνες - αυτό είναι και πολύ δημοφιλής στη Γαλλία και το Μαρόκο.
Πρωτότυπο και πολύ πρακτικό είναι να κρεμάσετε ένα εξαιρετικό Baldaquin σε κάποια ήσυχη γωνιά του κήπου σας για να το κρύψει από τον ήλιο και τον άνεμο.
Καλύψτε την κληματαριά σας με ένα Baldaquin για τον ίδιο σκοπό. Κάνετε σκιά πάνω από το τραπέζι σας για να μην ενοχλείστε από το άφθονο φως του ήλιου κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τραπεζομάντιλα ή μαξιλάρια από το ίδιο ύφασμα με τις κουρτίνες σας για το πιο τέλειο αποτέλεσμα.




Αυτές είναι μερικές ιδέες διακόσμησης που θα δώσουν χρώμα στο χώρο σας αλλά και στη διάθεσή σας. Τολμήστε το βάζοντας και την δικιά σας πινελιά ώστε να είναι το προσωπικό σας δημιούργημα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου