14 Μαΐ 2013

Πορτοκαλί McLaren και κινητήρες Honda το 2015;

Η McLaren δεν πήρε την οψιόν για το 2015 από την Mercedes


Φαίνεται ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να γυρίσει η Honda στην F1. Εδώ και καιρό έπαιζε το σενάριο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η McLaren έχει υπογράψει ήδη με την Ιαπωνική εταιρία.

Το Γερμανικό Auto Motor und Sport αναφέρει ότι η McLaren είχε περιθώριο μέχρι τέλος Απριλίου να ενημερώσει την Mercedes εάν θα πάρει την οψιόν για κινητήρες το 2015, κάτι που δεν έκανε. Δείγμα ότι έχει συμφωνήσει με την Honda. Οι νέοι κινητήρες του 2014 θα αποτελέσουν την νέα εποχή και η Honda βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή της στην F1.

Μάλιστα υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι η McLaren θα αλλάξει και χρώμα, επιστρέφοντας στο πορτοκαλί. «Το πορτοκαλί είναι πολύ ωραίο χρώμα, ειδικά για την McLaren», είπε το αφεντικό της ομάδας Martin Whitmarsh, «το χρησιμοποιούμε στα αυτοκίνητα του GT και φαίνεται τέλειο, οπότε προς τα εκεί κινούμαστε. Όμως στην F1 είναι λίγο διαφορετικά. Δίνουμε έμφαση στο επιχειρηματικό μοντέλο και πρέπει να υποστηρίξουμε τους χορηγούς. Εάν είμαστε τυχεροί και βρούμε έναν χορηγό που του αρέσει το πορτοκαλί, θα μπορούσαμε να δούμε αυτό το χρώμα και πάλι στην F1»

Gocar

Δημήτρης Παπαδόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου